GPS – Навигация

Коли под наем с GPS Навигационна система

За да ви помогнем да намерите своя път и да спестите време, предлагаме преносимо GPS устройство. Предлагам наемете GPS – Garmin с вашия автомобил само за €3,5 на ден, но не повече от €35 за целия период на наемане.

GPS / Навигация с колата под наем.

Кола под наем с GPS - Навигация

Ще пътувате до непознато място? За да ви помогне да намерите своя път и да спестите време, наемете GPS – Garmin NUVI с вашия автомобил. С това устройство можете да изберете най-добрия маршрут. Наличието на GPS система в автомобила се превърна в необходимост и гарантира пристигането ви на правилното място независимо дали знаете маршрута или не.

Garmin NUVI разполага с подробна карта на България и Европа, както и информация за бензиностанции, хотели, ресторанти, търговски центрове и забележителности, включително стационарни камери за контрол на скоростта, което може да ви спести пари за глоби.

Резервирай кола с GPS - Навигация

С наличието на GPS – Навигация, Вие спестявате значително време и можете да намерите къде трябва да отидете с вашия автомобил под наем веднага. В NAY Car Rental ние предлагаме възможността да добавите GPS устройството към вашата резервация, за да ви помогнем да изчислите времето и маршрута за вас и да направите своите планове предварително.

Не губете времето си и наемете едно от нашите преносими GPS устройства и се насладете на по-удобно и спокойно пътуване, като гласът и картата на GPS устройството ви казват точно къде да отидете, за да стигнете до крайната си дестинация.

В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!