За НАЙ Кар рентал

NAY car rental office, 138, Kiril i Metodi str. Sofia

ДОБРЕ ДОШЛИ В  NAY Car Rental Sofia

NAY Car Rental е българска, семейна компания за коли под наем със седалище в София, с повече от 15 години опит. Сега ние предлагаме повече от автомобили под наем, осигуряваме 24 часа обслужване. Компетентеният ни екип ще задоволи Вашите индивидуални очаквания, давайки ви най-голямата възможност да наемете кола в София. С ниски тарифи за наемане на автомобили, голям парк от качествени коли под наем за всеки вид пътуване и всеки повод.

Повярвайте ни и вземем това, от което се нуждаете. Ще се опитаме да направим най-доброто, за да станем ваш постоянен партньор за коли под наем тук в София и България.

 — NAYden Mihaylov, Team of Naycar

НАШИТЕ ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

Основното ни предимство е страхотният парк за коли под наем, който предлагаме. Само нови коли под наем във всички класове. Предлагаме мини, икономични, компактни, средни автомобили под наем. Също така семейни, минивани и SUV автомобили. Автомобилите под наем които очаквате, приятни и просторни, страхотни екстри и лесни за шофиране. Икономични и мощни главно дизелови двигатели, които ви осигуряват безопасност и комфортно пътуване. Ние не предпочитаме да работим с евтини марки автомобили, а предпочитаме да предлагаме евтини цени на коли под наем. Нашите цени за коли под наем включват всичко, което трябва да бъде включено:

  • Пълна базова Застраховка – CDW, TP, Гр. Отговорност
  • Застраховка Нулева Отговолност на най-ниска цена
  • До 20% Отстъпка
  • Безпланто зимно оборудване – зимни гуми, вериги за сняг
  • Безпланти детски столчета
  • Допълнително оборудване – GPS, 4G WiFi, багажник на покрива
  • 24ч. Асистанс във всяка ситуация
image_happy

Оценката на клиентите ни в независими страници

rating 4,7 from 85 reviews
NAYcar rental
4.8
На база на 25 отзива
powered by Facebook
js_loader

НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ КОЛИ ОТ АВТОПАРКА НИ

В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!