4G WiFi Рутер

Кола под наем с 4G WiFi Рутер

Имате ли нужда от Интернет връзка по време на пътуването си? Добавете нашия мобилен Wi-Fi рутер и се насладете на неограничена 4G връзка за до 4 устройства. Промоционална цена от €2,5  на ден, но не повече от €50 за целия наемен период.

4G wifi рутер с колата под наем.

4G WIFI В КОЛАТА ПОД НАЕМ

Искате да имате 4G WiFi услуга навсякъде, където отидете? NAY Car Rental има удоволствието да ви предложи тази нова услуга: компактен WiFi рутер с висококачествена Интернет услуга. Можете да го използвате навсякъде – в колата си, у дома или на плажа както и на всяко място в България.

Можете да свържете  до 4 устройства едновременно с Интернет чрез рутера. Свържете телефона, компютъра, таблета и всяко друго устройство. Компактният размер ви позволява да го носите навсякъде със себе си.

Насладете се на мобилност и сърфиране навсякъде!

Резервирай кола с 4G WiFi

Искате да се насладите на бърза Интернет връзка по време на пътуването си в България? В NAY Car Rental предлагаме удобна висококачествена 4G интернет връзка по време на хаема на автомобила Ви. Безжичният рутер се превърна в най-търсеното допълнително оборудванепри наем на автомобили.

Вземете 4G WiFi рутер от NAY Car Rental. Ще имате висококачествена връзка и отлично покритие навсякъде в България. Удобения рутер е с джобни размери, лесен и безопасен за използване без допълнителен депозит при наемане.

Моля, обърнете внимание: Устройството може да се използва само в рамките на България!

В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!