Пътуване в Чужбина

Пътуване в Чужбина с наетата кола

Ако смятате да пътувате до друга държава, тогава ще трябва да добавите опцията Пътуване в Чужбина. Това може да се добави по време на процеса на резервация и ви позволява да пътувате до всяка страна. Няма ограничения за преминаване през която и да е държава. Таксата за посещение на една държава е 50 €, а за всяка следваща таксата е 25 €, но не повече от 150 € за целия наем.

Опция Пътуване зад граница.

Пътуване зад Граница с наетата кола

С опция Пътуване зад граница получавате разрешение за пътувате в чужбина. Можете да шофирате във всяка страна, без ограничения. Таксата за посещение на първа държава е 50 €, а за всяка следваща цена е 25 €, но не повече от 150 € за наем.

Подготвяме Пълномощно за границата, както и зелена карта. Поради тази причина ще се нуждаем от Вашите паспортни данни.

Някои страни имат специфични изисквания, така че не забравяйте да попълните във формата държавите, които планирате да посетите. Това ще ни помогне да издадем необходимите документи и да гарантираме, че застраховките ще бъдат валидни.

Резервирайте кола с пътуване в чужбина

Искате да пътувате в чужбина? Организирайте следващото си пътешествие и открийте прекрасните пейзажи на Гърция. Разходете се по прекрасните улици на Сърбия, насладете се на красивата история на Македония. Загубeте се в туристическите атракции на Румъния. Възползвайте се максимално от ски курортите на Австрия. Насладете се на места като Албания, Черна гора или Босна. Направете своето пътуване през някои от най-зрелищните маршрути в Турция.

В НАЙ кар не искаме да бъдете ограничени по никакъв начин и затова ако планирате да посетите някоя от невероятните съседните страни, не забравяйте да добавите ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА към вашата резервация!

Подготвяме Пълномощно за границата, както и зелена карта. Поради тази причина ще се нуждаем от вашите паспортни данни.

Някои страни имат специфични изисквания, така че не забравяйте да попълните формуляра, като напишете страните, които планирате да посетите. Това ще ни помогне да издадем необходимите документи и да гарантираме, че застраховките ще бъдат валидни.

В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!