Предплатено Гориво

Кола под наем с предплатен резервоар гориво

Когато наемате кола от НАЙ Кар, можете да изберете опцията за гориво, която е по-подходяща за вас. Ако не искате да се притеснявате за пълненето на резервоара при връщане, тогава на нашия уебсайт по време на процеса на резервация можете да изберете опцията PREPAID FUEL.

Опция предплатено гориво. Кола под наем с предплатено гориво

Предплатено Гориво - Full to Empty

Когато наемате кола с NAY Car Rental, можете да изберете опцията за гориво, която е по-подходяща за вас. Можете да потърсите бензиностанция и да върнете колата пълна с гориво, или да върнете колата си под наем на резерва, както предпочитате.

Автомобилът се доставя с пълен резервоар и трябва да бъде върнат с пълен. PREPAID FUEL е опция, която ви позволява да наемете кола пълна с гориво и да я върнете празна.

Спестявате време и пари, без да се притеснявате за зареждане при връщане. Предплатете стойността на пълен резервоар с 5% отстъпка от пазарната цена и получете правото да върнете автомобила на резерва.

Резервирай кола с опция Full to Empty

В НАЙ Кар ние предлагаме различни опции за зареждане на вашите коли под наем. Можете или да потърсите бензиностанция и да върнете колата пълна с гориво, или не се притеснявайте за зареждане и връщане на наетата кола, както предпочитате. Имайте предвид, че в зависимост от избраната от вас опция може да се наложи такса за услугата за зареждане с гориво.

PREPAID FUEL е опция, която ви позволява да наемете колата с пълен резервоар и да я върнете на пезерва. Спестявате време и пари, без да се притеснявате да напълните резервоара при връщане. Предплатете стойността на пълен резервоар с 5% отстъпка от пазарната цена и получете правото да върнете превозното средство на резерва.

Таксата ПРЕДПЛАТЕНО ГОРИВО е според модела на автомобил, както следва:

Автомобил
Такса
Автомобил
Такса
HUYNDAI i10
€ 45
OPEL Corsa D
€ 56
Skoda Fabia / OPEL Corsa AUT.
€ 50
Renault Captur D / Captur D Aut
€ 60
Renault Clio / Clio SW
€ 52
OPEL Zafia D / Zafira Tourer D
€ 62
FIAT Tipo / Tipo SW
€ 58
OPEL Insignia D
€ 64
Renault Megane SW
€ 68
Chevrolet Captiva D
€ 68
Renault Laguna
€ 62
OPEL Vivaro D / Renault Trafic D
€ 94

В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!