Детски столчета

Автомобили под наем с детски седалки

За тези, които пътуват с бебета, малки деца и по-големи деца, НАЙ Кар Рентал предлага широка гама от детски седалки. За безопасността и комфорта на детето можете да наемете кола с детска седалка, съответстваща на възрастта на детето. В НАЙ Кар Рентал предлагаме 4 различни групи детски седалки за различните възрастови групи.

Опция Детско столче с наетата кола.

ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА В КОЛАТА ПОД НАЕМ

Ние предлагаме широка гама от услуги с колите под наем, специално насочени към тези, които пътуват с деца. Уверете се, че ваканция Ви ще протече гладко.

Всички наши детски столчета и бустер седалки са удобни и с най-високо качество. Изберете точната седалка за да гарантирате, че детето ще пътува безопастно.

За да добавите детска седалка към вашата резервация, е необходимото да я изберете според размера и възрастта на детето, след като сте избрали колата си под наем. Оборудването с детски седалки се предоставя безплатно.

Резервирай кола с Детско Столче

Автомобили под наем с бебешки, детски и бустер седалки

На уебсайта Ни можете да намерите подходящото столче за обезопасяване на Вашето дете. Така ще спазите действащото законодателство, като осигуряват максимална безопасност за всички деца.

    • Уверете се, че детската седалка е монтирана правилно, преди да започнете пътуването си;
    • Никога не поставяйте детска седалка, обърната назад, на предната пътническа седалка, ако тя е оборудвана с въздушна възглавница;
    • Никога не оставяйте детето си само в колата;
    • Винаги използвайте детските ключалки на задните врати на вашия автомобил;

Всички Наши бебешки / детски седалки могат да бъдат заявени в момента на Онлайн резервацията. Можете също да поискате такава в офиса ни.

В НАЙ Кар Рентал можете да избирате от широка гама детски седалки


Бебешкото столче/кошче за кола от Група 0 е за деца от 0 до 13 кг. или от около 0 до 1 година. Столчетата от тази група винаги се монтират в посока, обратна на посоката на движение на автомобила. Снабдени са с 5-точкови предпазни колани и се монтират посредством автомобиления колан


Детското столче за кола от Група 1 е за деца от 9 до 18 кг. от около 9 месеца до 4 години. Столчетата от тази група са снабдени с 5-точкови предпазни колани и имат различни позиции за сядане. Монтират посредством 3 точковия автомобилен колан.


Детското столче за кола от Група 2 е за деца от 15 до 25 кг. или от около 4 до 7 години. Столчетата от тази група нямат собствени колани, а ползват 3 точковият автомобилен колан. Облегалка може се отстранява при деца над 22 кг.


Детското столче за кола от Група 3 е за деца от 22 до 36 кг. или от около 6 до 12 години. Столчетата от тази група нямат собствени колани и ползват автомобилния колан. Те не се монтират, а се ползват само да повдигнат детето.

В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!