Вериги за сняг

Кола под наем със вериги за сняг

Маршрута Ви преминава през планини или очаквате да има сняг или лед по пътя? Тогава Ви препоръчваме да добавите вериги за сняг към резервацията си. Оборудването с веригите за сняг се предлага на ниска цена, само 1,5 евро на ден. По този начин автомобилът ще бъде готов да посрещне всички зимни предизвикателства на пътя.

Опция вериги за сняг при наем на кола.

КОЛА ПОД НАЕМ С ВРИГИ ЗА СНЯГ

Не позволявайте на сняг да ви попречат да шофирате наетата кола. В повечето случаи можете да шофирате в зимни условия, като поставите вериги за сняг.

Така че, ако планирате да шофирате в планината през зимния сезон, добавете тази опция към поръчката си за кола под наем на цена от само 1,5 € на ден, но не повече от 15 € за целия период на наемане.

Поставянето им е много лесно и това ще ви позволи да продължите пътуването си. Ако не сте сигурни как да ги поставите на колата, инструкции ни по долу.

Резервирай кола с вериги за сняг

Предлагат се много различни видове вериги за сняг, тук даваме кратко описание на най-популярния вид. Вериги за сняг се поставят на задвижващите колела.

    • Първото нещо, което трябва да направите, е да ги разтелете на земята, за да сте сигурни, че веригата не е заплетена.
    • Първата стъпка е най-трудната, тъй като трябва да се монтирате на задвижващото колело, като подавате веригата зад гумата.
    • Повдигнете двата края на пластмасовия кабел до горната част на гумата и съединете обръча. Свържете куката към цветната верига, облечете обръча над гърба на гумата. Вземете разхлабения участък на веригата и поставете в затягащата тресчотка, дръпнете здраво и закачете верига.
    • Потеглете леко напред, за да дадете окончателно натягане на веригата
    • Помнете, че максималната скорост при използване на вериги за сняг е 50 км / час. Когато пътя стане чист трябва веднага да ги свалите от гумите. Ние препоръчваме използването на вериги за сняг в ситуации, когато при нормално шофиране се хлъзгате.
В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!