Миниван 7 и 9 места под наем

Миниван 5+2 и 8+1 места под наем

Ако търсите по-голямо превозно средство, тогава препоръчваме нашите 8 или 9-местни микробуси. Или ако смятате, че не се нуждаете от нещо толкова голямо, можете да изберете нашия 6 или 7-местен автомобил.

В случай че пътуване с голяма група до 9 души, тогава това е най-добрият вариант. И дори ако заемате всички места за сядане, все пак ще имате място за малко багаж.

Каквито и да са вашите изисквания, винаги ще можем да ви предложим 7 или 9-местния автомобил, който да отговаря на вашите нужди.

Разполагаме с избор на микробуси с място за транспортиране на багаж, както и възможност за превоз на пътници.

При на Нас ще намерите още Икономични колиКомпактни Автомобили и Фамилни автомобили с ръчни и Автомобили Автоматик на разумни цени, които да отговарят на вашите нужди.

Категории продукти

Предимства при наемането на миниван 7 или 9 места

Смятани за едни от най-безопасните превозни средства на пътя, Миниваните често са предпочитани за семейни и групови пътувания. Лесното влизане и излизане и възможността за конфигуране на седалките правят Миниван предпочитан тип автомобил под наем.

    • Повече комфортНаемането на Миниван означава, че дългите и по-кратките екскурзии могат да се предприемат с по-малко стрес и повече лекота. Пътувайте със собствено темпо и оставете пътуването отворено за спонтанни отклонения, като резервирате миниван с неограничен пробег;
    • Повече пространство Достатъчните капацитет в кабината и в багажното отделение означават, че можете да носите всичко което ви е необходимо. Моделите минивани с 7 места могат да поберат 3 големи куфара. Моделите минивани с 9 места могат да поберат 5 големи куфара;
    • Повече сигурностСтандартните инфоразвлекателни функции поддържат пътниците заети, така че шофьорите да останат фокусирани върху пътя;

Най-популярни са 7-местните пътническите ванове, също така можем да предложим и модели за 8 пътници и 9 пътници. Препопъчваме  е наемането на Багажник на покрива за 7 месни коли, когато пътуващисе са 6 или 7 човека и имат повече от 2 големи куфара или 3 средно големи .

В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!