Компактни Коли под наем

Компактен автомобил под наем в София

Ако търсите кола на достъпна цени, която е малко по-голяма от икономичната кола. Компактната кола под наем е точно за вас! Този автомобилен клас гарантирано побира до 5 пътника с 2 големи куфара и 2 чанти. Сравнително малкият размер я прави чудесн избор за пътувания извън градът или прекарване на време в оживеният град.

НАЙ Кар Рентал предлага няколко различни марки и модели в категорията на Компактните коли под наем. Типичните за този клас модели са РЕНО Меган и ОПЕЛ Астра. Моделите с дизелово гориво са най-икономични. Независимо дали планирате да отидете на кратко пътуване с приятели или на едноседмично почивка със семейството, наемът на Компактен автомобил е най-добрият избор.

При нас ще намерите още автопарк: Икономични колиСемейни автомобили и Миниван 7 и 9 места с ръчни и Автоматични скорости на разумни цени, които отговарят на вашите нужди.

Когато наемате кола, можете да вземете допълнително Нашата Пълна Застраховка или Предплатено Гориво . Също така предлагаме екстри като 4G WiFi РутерGPS Навигация или Детски столчета. Резервирайте най-малко 4 седмици началото на наема и ще получите до 15% отстъпка

Категории продукти

Основни предимства на Компактния автомобил под наем

В НАЙ Кар Рентал можете да изберете Вашия Компактен автомобил от широк спектър от коли под наем в София. Предлагаме нови автомобили, добре поддържани и редовно обновявани коли от клас Компактен.

Ние предлагаме на клиентите си различни варианти на компактни коли под наем. Този тип автомобили осигуряват удобно пътуване, както в типични градски условия, така и за по-дълги пътувания в страната и чужбина.

В нашия автопарк считаме за Компактен автомобили от група C. Това са популярни модели като РЕНО Каптюр, ФИАТ Типо, РЕНО Меган или ОПЕЛ Астра.

Компактните автомобили са удобни за до пет пътници и място за багаж е достатъчно за 2 големи куфара и 2 чанти. Компактните автомобили предлагат голям пробег и лекота на шофиране и паркиране в зоните с висок трафик.

В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!