Икономични коли под наем

Малки и Икономични Автомобили под наем в София

В НАЙ Кар Рентал ще намерите Икономични коли под наем на най-добрата цена. Предлагаме най-доброто качество и обслужване при наемане на автомобили в София. Търсите евтини коли под наем за Вашата почивка или Ви трябва икономичен автомобил от летище София? Тогава Ние ще Ви предложим богат избор от икономични коли под наем.

Наемането на малка кола от NAY Car Rental е най-добрият начин да се движите в град София.  Малка, комфортна и със стил Икономична кола  ще осигури лесен достъпът навсякъде. Имате нужда от малко по-голяма кола за повече място в багажника или да пътувате с повече пътници? Ние разполагаме с пълна гама от автомобили под наем

При на Нас ще намерите още Компактни Автомобили и Семейни автомобили или Миниван 7 и 9 места с ръчни и Автоматични скорости на разумни цени. Наемайки кола под наем, можете да добавите Нашата  Пълна Застраховка, екстри като 4G WiFi Рутер, GPS Навигация   или Детско столче / бустер  за кола.

Предимства на Малките и Икономични коли под наем

В NAY Car Rental можете да изберете своя Икономичен автомобил сред широка гама от коли под наем. Всички автомобили са добре поддържани и се обновяват редовно.

Това са автомобили с голямо търсене за празници или през летния сезон. Лесно да се разбере защо; практични и лесни за паркиране, пъргави и въпреки размерите си разполагат с достатъчно голям багажник.

В нашия автопарк считаме за икономични автомобилите от Клас A и B. Те включват популярни модели като OPEL Corsa, RENAULT Clio, VW Polo, Ford Fiesta или HUYDAI i10. Този тип автомобили са удобни за придвижване на до четирима пътника и разполагат с място за багаж за 1 голям куфар и 2 чанти или 2 средно големи куфара.

Автомобилите от Клас Икономичен са удобнo и практичнo решение както за градски, а защо не и за извънградски условия. Те са маневрени, лесни за паркиране, a ниският им разход на гориво и изгодна им наемна цена ги превръщат в чудесно рент-а-кар решение.

Economy car rental
В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!