Коли Автоматик под наем

Автомобили с Автоматични скорости под наем в София

Искате ли да опитате кола с автоматични скорости или сте свикнали с този тип автомобил? Тогава НАЙ Кар Рентал е правилният избор. Предлагаме Ви да наемете Автомотик на най-добрата цена, с отлични характеристики. Наемането на автоматична кола е най-добрият вариант за по-спокойно и комфортно пътуване. С този тип коли под наем можете да се концентрирате върху пейзажа знанието, че карате безопасна кола.

При автоматичен автомобил няма съединител и колата автоматично избира правилната предавка за скоростта. В София или предградията ще Ви бъде гарантиран комфорт, ако изберете автоматичен автомобил за наем. При Нас ще намерите автоматик от следните класове: Икономичен, Компактен, SUV.

В НАЙ Кар Рентал можете да изберете вашата автоматична кола от компактни и икономични модели до 4×4 автомобили. За по-спокойно шофиране при следващия си наем изберете автоматичен автомобил под наем. По-долу е селекция от най-популярните ни коли под наем на автоматична трансмисия от Нашия Автопарк.

Предимствата на кола под наем с автоматични скорости.

Шофирането с кола автоматик е чудесен начин за опознаване на нови градове в чужбина или в България. В НАЙ Кар Ретал  лесно наемането на автомобил автоматик от уеб страницата ни. Автоматичната трансмисия осигурява улеснение при шофиране, като елиминира постоянната употреба на съединителя и превключването на предавките.

В градовете, където спирането е често при интензивен трафик, автоматичните автомобили могат да помогнат за създаването на по-малко стрес за водачите. За пътуващите през хълмист терен автоматичната кола също може да бъде с огромно предимство, тъй като предотвратява „откат“ при спиране на голям наклон.

Когато наемате кола, можете да вземете допълнително Нашата Пълна Застраховка или Предплатено Гориво . Също така предлагаме екстри като 4G WiFi Рутер , GPS Навигация или Детски столчета. Резервирайте най-малко 4 седмици началото на наема и ще получите до 15% отстъпка.

Предлагаме автомобили със автоматични скорости за до 4 пътника и други които са удобни за до пет пътници и място за багаж е достатъчно за 2 големи куфара.

В настоящия офис няма автомобил от избрания клас. Моля, изберете друг клас!